četrtek, 29. oktober 2009

Knjige, ki osvobajajo...

Majhni dolgovi ubogega človeka povzročajo mnogo hrupa, gromozanski dolgovi države pa rastejo tiho in nemo.
(Stara modrost)
Knjige za razmislek o vaši prihodnosti, papirnatem denarju, renti...

Zlato osvobaja prof. dr. Hans J. Bocker
Prof. Dr. Bocker v knjigi namenja pozornost zelo aktualni tematiki papirnatega denarja, ki vse manj vreden, služi manjšini pri ohranjanju oblasti in bo neizogibno propadel,
- govori o zahrbtnem, zlobnem in antisocialnem procesu, ki ne prizanaša nikomur, ki je družbeno
politično zelo nizkoten in dolgoročno vodi v propad,
- o naraščanju vpliva države v vseh njenih segmentih, medtem ko je bila nekoč odgovorna izključno za notranjo in zunanjo varnost.
Začnite svobodno razmišljati in ne pustite, da manipulativni prijemi ljudi na vrhu finančnih sistemov vplivajo na vas. Prehitite jih z znanjem, ki ga lahko med drugim pridobite tudi v tej knjigi.

Generacija zlato, 2006, Jürgen Müller
Jürgen Müller v knjigi prepričljivo opiše, zakaj morajo današnje generacije preskrbo za starost vzeti v svoje roke, da bodo brez škode prestale bližajočo se svetovno gospodarsko krizo in novo valutno reformo.
Ne gre le za vprašanje "investirati v srebro in zlato ali ne", pač pa za pregled celotne svetovne finančne situacije.
Zakaj si država ne želi, da bi postali ekonomsko neodvisni in kako skuša to preprečiti?
Statistike kažejo, da več časa posvetimo odločitvi za nakup avtomobila ali vgradnjo kuhinje kot načrtovanju svoje lastne finančne preskrbe za starost. Večina brezpogojno zaupa državi. To je napaka, ki bo mnoge že v bližnji prihodnosti potisnila v revščino in finančno stisko.
Najboljša rešitev je naložba v zlato in srebro.

Zarota srebra, avtorja Reinharda Deutscha
Knjiga Zarota srebra na razumljiv način seznanja z ozadjem današnjega, na nekritem denarju temelječega monetarnega sistema ter obenem argumentirano napoveduje njegov zlom. Avtor vsem, ki si želijo zagotoviti varno finančno prihodnost, svetuje vlaganje v žlahtne kovine, še posebej v srebro. Z omenjeno literaturo želimo informirati javnosti o svetovni finančni situaciji, s poudarkom na novem naložbenem megatrendu - vlaganju v žlahtne kovine in surovine.
V knjigi je izčrpno in prepričljivo prikazano, kako so vlade in mednarodne finančne ustanove iz lastnih interesov poskrbele, da sta zlato in srebro poniknila, zamenjal pa ju je denar brez kritja. Avtor Reinhard Deutsch posebno pozornost posveča teoriji denarja in v njej svetuje, da svoje prihranke pretopimo v varnejše žlahtne kovine.
Deutsch z razkritjem te skrbno varovane skrivnosti vsakemu posamezniku omogoča, da doseže lastno finančno neodvisnost. Prepričan je namreč, da je srebro šele na začetku popolnega prevrednotenja in napoveduje, da bo njegova cena v prihodnosti eksplodirala. To njegovo hipotezo nenazadnje potrjuje tudi dejstvo, da najbogatejši ljudje na svetu - med njimi tudi Bill Gates, George Sorros in Warren Buffett - v zlato, srebro in druge žlahtne kovine vlagajo precejšnje delež svojega premoženja.

"Izbirate lahko med naravno stabilnostjo zlata ter poštenostjo in inteligenco politikov. In z vsem spoštovanjem do teh gospodov vam svetujem, da dokler obstaja kapitalistični sistem, izberete zlato." George Bernard Shaw

Upam, da bo ta objava koga vzpodbudila, da bo vzel v roke katero od omenjenih knjih in spoznal, da lahko sam vpliva na svojo prihodnost. Pa obilo uspehov pri vaši osamosvojitvi in neodvisnosti!

Ni komentarjev: